ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesi Neye Yarar?


ELMA KROM Apple Chrome nedir?


ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesi Nedir? ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesi Neye Yarar? ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesinin faydaları nelerdir? ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesi nasıl zayıflatır? Doğal ve bitkisel Zayıflama ürünü Elma Krom, Elma sirkesi hakkında geniş bilgi

ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesi Ürün İçeriği
: Elma şırası sirkesi ekstraktı ( 7%) , krom pikolinat (%12), soya lesitin, vitamin B3, vitamin B5, çinko, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B11, vitamin B12, yardımcı madde (ayçiçeği yağı), boyar madde, emulsifiye (gliserin), su, koyulaştırıcı (balmumu), balık jelatini.

ELMA KROM Apple Chrome: Elma Sirkesi Kullanma şekli ve dozu: Bol su ile sabahları aç karnına 1 tane alınır. Önerilen doz aşılmamalıdır. Daha etkin olması için egzersiz ve diyeti tavsiye ederiz. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan imal edildiğinden vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz.

Uyarı: Herhangi başka bir reçeteli ilaç kullanmaktaysanız, hamileyseniz ya da bebek emziriyorsanız doktorunuza danışınız. İnsüline bağımlı diyabet hastaları kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır. Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.

Elma Sirkesiyle Zayıflayan Ünlüler

Brad Pitt, Tom Cruise, Julia Roberts, Keanu Reeves, Cameron Diaz, Madonna, Mel Gibson, Matt Damon, Courtney Cox, Minnie Driver, Jim Carey, Shania Twain ve Mariah Carey

Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı olur.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM