Xenical, Reductil, Carboline, Zelium ilaçları nedir?


Xenical, Reductil, Carboline, Zelium Zayıflama İlaçları

Zayıflamanın kolay yolunu arayanların başvurduğu bir seçenek zayıflama ilaçları. Peki ama işe yarıyorlar mı?

Bildiğiniz üzere, piyasada dolaşan bir sürü 'zayıflama' ilacı var. Bunların bir kısmı doğrudan zayıflatma amacı taşırken, bir kısmı da diyet programlarını takviye edici bir özellik taşıyorlar. Bugün sizler için, piyasada satılan ilaçları inceleyelim dedik...

Xenical Kapsül: Etken maddesi 120 mg orlistat'tır. Mide ve pankreastan alınan lipaz enzimin etkisini engelleyerek yağ emilimini önler. Bu enzim, besinlerle alınan yağların emilmesi açısından son derece önemlidir. Lipaz enziminin etkinliğinin önlenmesi, besinlerle alınan yağların, yaklaşık yüzde 30'unun sindirilmeden dışkıyla atılmasını sağlar. Merkezi sinir sitemini etkilemez, bağımlılık yapmaz. Tıbben fazla kilolu ya da obez olan, obeziteye bağlı risk faktörlerine (kalp ve damar hastalıkları, yüksek tansiyon, şeker hastalığı, kanda yüksek oranda yağ bulunması, solunum ve eklem hastalıkları) sahip olan ve olmayan 18 yaş üzerindeki kadın ve erkekler kullanabilir. Mide-bağırsak sistemiyle ilgili ciddi hastalık taşıyan, gebe ve emziren kadınlar, 18 yaş altındaki hastaların kullanması uygun değildir. Günde 3 defa, 1 kapsül, öğünle birlikte alınır.
Reductil Kapsül: 10 mg - 15 mg sibütramin hidroklit monohidrat içeren iki şekli mevcuttur. Sibutramin, yemek sonrası tokluk hissini artırarak kalori alımını azaltır ve metabolizma hızını yükselterek, enerji sarfiyatını artırır. 18 yaş üzeri yetişkinlerde başlangıç dozu olarak günde tek doz Reductil 10 mg kullanılmalıdır. Reductil 10 mg ile yeterli cevap alınamayan hastalar (4 haftada 2 kg'dan az kilo kaybı), günde tek doz Reductil 15 mg'a geçebilir. Sabahları kahvaltı ile birlikte ya da aç karnına günde tek doz alınarak kullanılır.
Belirli diyet ya da egzersiz programlarını takviye edici ürünler :

Carboline Tablet : Karbonhidratların sindirilmesini engelleyerek vücuda fazla kalori gitmesini önleyen, vücudun kan şekeri seviyesini dengeleyerek atıştırmaları ve özellikle tatlı yeme istediğini azaltan yüzde yüz doğal bir üründür. Günde toplam 2 tablet, istenen iki öğünden (kahvaltı, öğle veya akşam) yarım saat önce birer tablet olarak alınır.

Kitosnelle Tablet : Kitosnelle, içeriğindeki bitki özleri ile, özellikle kalça ve basen bölgesindeki yerleşik yağların giderilmesine yardımcı olur, derinin altında yağ toplanmasını önler, tokluk hissi verir, sindirimi kolaylaştırır, toksinlerin atılmasını sağlar, vücut su yükünü azaltır, vücuda E vitamin takviyesi yaparak hücreleri korur. Günde 3 defa yemeklerden yaklaşık 10 dakika önce ikişer tablet bol su ile alınır.

Kitomen Tablet : Erkeklerde karın ve yan bölgelerdeki yağ birikmelerinin giderilmesine yardımcı olur. Lif kaynağıdır, tokluk hissi verir, toksin maddelere bağlanarak, vücut dışına atılmasına yardımcı olur. Bağırsak fonksiyonlarını aktive eder. İçeriğindeki enginari karaciğer koruyucu diüretik ve yağ azaltıcıdır. Günde iki ana öğünden yarımşar saat önce bol su ile üçer tablet alınır.

System Six Kapsül: İçeriğindeki Citrimax-Spirulina, karbonhidratların yağa dönüşmesini yavaşlatıp aşırı yeme isteğini frenler, L-Carnitine, yağı hücreye taşıyıp enerji olarak yakılmasını sağlar, Chromium Picolinate, yağın kasa dönüşümünü hızlandırır, Termojenik bitkiler, metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalori yakmayı sağlar, ayrıca içeriğindeki 84 adet vitamin ve mineral karışımı daha zinde ve sağlıklı kalmaya yardımcı olur. Günde 3 defa 2 kapsül öğünlerden 30 dakika önce bol su ile alınır.

Superplat Tablet : İçeriğindeki lifli maddeler, B6 vitamini, çinko ve krom pikolinat ile tokluk hissi verir, bağırsaki fonksiyonlarını aktive eder, mide hazımsızlığını giderir, özellikle karın bölgesinde biriken yağların yakılmasını sağlar. Öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat önce bol su bile ikişer tablet alınır.

Maxi L-Carnitine Tablet (Solgar) : İçeriğindeki L-Carbitine vücutta depolanan büyük yağ moleküllerinin enerjiye çevirelerek harcanmasını sağlar. Günde 3 defa yemeklerle birlikte birer tablet alınır.

Lipotropic Factors Tablet (Solgar): Yağ yakıcıdır. Kilo kaybı ve kolesterolü düşürme programları ve body-building için mükemmel nir takviyedir. Günde üç defa, birer tablet, yemekle birlikte bol su ile alınır.

Xenadrine Tablet: Vücut metabolizma hızını artırarak yağların hızla enerjiye dönüşümünü sağlar. Bol su ile sabah iki, akşam iki tablet yemek aralarında alınır.

Blocker 500 Tablet: İçeriğindeki Chitosan besinlerle alınan yağın bir kısmının bağırsaklardan emilmeden atılımını sağlar. Günde üç defa, öğünlerle birlikte birer tablet bol su ile alınır.

T-Burner Tablet: Vücudun belirli bölgelerinde biriken yağ kütlelerinin enerjiye çevrilerek yakımını sağlar. Metabolizmayı hızlandırır, toksinleri atar. Günde 3 defa birer tablet, yemek öncesinde veya yemek sırasında bir bardak su ile alınır.
S-Blocker Tablet : Gereksiz atıştırma isteğini ortadan kaldırır. Kandaki insülin seviyesini düzenler, tokluk hissi verir. Günde üç defa, ikişer tablet yemekten 15 dakika önce bol su ile alınır

-REDUCTİL

Reductil ile hafifleyin
Günde tek doz...

Sabahları aç karnına, günde bir defa alacağınız Reductil daha az yemenizi ve daha fazla enerji harcamanızı sağlar. Tokluk hissi özelliği sayesinde Reductil, atıştırmanızı engeller, tükettiğiniz porsiyon miktarının azalmasını sağlar. Bu etkilerden dolayı Reductil kişinin beslenme alışkanlığını değiştiren tek zayıflama ilacıdır.

Diğer taraftan, Reductil adrenerjik sistemi uyararak daha
fazla enrji harcanmasını ve böylece vücuttaki yağların çözülmesini gerçekleştirir.

İşte size Reductil'in özellikleri;

Beslenme alışkanlığını değiştirerek kalıcı kilo kaybı sağlar.

Reductil sadece yağlar yada sadece karbonhidratlar üzerine değil,
tokluk hissi le tüm gıda çeşitleri üzerinde etkilidir.

Günde bir defa alınması yeterlidir,
Her öğün ile birlikte alınmaz.

Tokluk hissi sayesinde, kişilerin daha az yemesini sağlar,
Diyete uyumu kolaylaştırır.

Düşük yan etki özelliği sayesinde kişinin motivasyonunu yüksek tutar

Atıştırmayı engeller.

Nasıl kullanılmalı: En az 6 ay kullanımı önerilmektedir. Sadece kilo vermek yeterli değil, verdiğiniz kiloları geri almamak da önemlidir
Reductil ile ilk ayda en az iki kilo vereceksiniz. Bu kilo kaybı kısa süre sonra durabilir. Moralinizi bozmadan Reductil' e devam edin, kilo vermeye tekrar başlayacaksınız. Unutmayın, kilo kaybının durduğu dönemlerde verdiğiniz kiloları geri almıyorsunuz.

Yan etkileri: Kullanmaya başladığınız ilk günlerde kabızlık ve ağız kuruluğu görülebilir. Üçüncü haftadan itibaren bu yan etkiler kaybolur. Kabızlık için yeşil bitkiler yemeye özen gösterin.

Kimler kullanamaz: Kalp yetmezliği olanlar, hipertansiyonu kontrol altında olmayanlar, felç geçirenler ve hamileler.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM