Kireçlenme için çınar yaprağı kürü | ibrahim Saraçoğlu
Kireçlenme için çınar yaprağı kürü | ibrahim Saraçoğlu
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Kireçlenmeye karşı kurutulmuş olgun çınar yaprağı kürünü öneriyor.
Çınar yaprağı kürü beyinde oluşan kireçlenme haricinde vücudun her bölgesinde oluşan kireçlenmelerin giderilmesi için büyük fayda sağlıyor.
Kireçlenmeye karşı Çınar yaprağı kürü :
Hazırlanışı: 1 su bardağı klorsuz suyun
Uygulanışı: Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 bardak, Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında aç karnına 1 bardak için.
Bu uygulamayı 15 gün yaptıktan sonra 3 gün ara verin. Tekrar 15 gün daha uygulayın.
Dikkat: Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.Kaynatma süresi 1 dakikadan fazla olmamalıdır. ve aç karnına içilmelidir.
11:22 | Etiketler: çınar yaprağı, kireçlenme |
This entry was posted on 11:22 and is filed under çınar yaprağı , kireçlenme . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder