Kireçlenme için çınar yaprağı kürü | ibrahim Saraçoğlu


Kireçlenme için çınar yaprağı kürü | ibrahim Saraçoğlu

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Kireçlenmeye karşı kurutulmuş olgun çınar yaprağı kürünü öneriyor.

Çınar yaprağı kürü beyinde oluşan kireçlenme haricinde vücudun her bölgesinde oluşan kireçlenmelerin giderilmesi için büyük fayda sağlıyor.


Kireçlenmeye karşı Çınar yaprağı kürü :

Hazırlanışı: 1 su bardağı klorsuz suyun içine 1.5 yemek kaşığı kurutularak ufalanmış olgun çınar yaprağı koyarak 1 dakika (daha fazla değil) kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra süzün .

Uygulanışı: Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 bardak, Öğle yemeği ile akşam
yemeği arasında aç karnına 1 bardak için.

Bu uygulamayı 15 gün yaptıktan sonra 3 gün ara verin. Tekrar 15 gün daha uygulayın.

Dikkat: Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.Kaynatma süresi 1 dakikadan fazla olmamalıdır. ve aç karnına içilmelidir.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM