Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler, Bitkiler, Çaylar

Metabolizma hızı kişiden kişiye göre değişir. Kiminin metabolizması hızlıdır, kimisininli daha yavaş. Metabolizması hızlı olanlar yediklerini daha kolay sindirir ve zayıflar. Eğer metabolizmanız yavaş ise kilo almaya başlıyacaksınızdır.

Size bu yazıda metabolizma hızınızı nasıl arttırabileceğinizden bahsedicem. Metabolizma hızınızı yediğiniz bazı yiyeceklerle, içtiğiniz bazı içecekler, çaylar ile düzenliyebilir ve hızını artırabilirsiniz.

Metabolizma hızınızı artıracak besinler; Kırmızı acı biber ( özellikle Antakya biberi ) , Yumurta, Sirke, Badem, Peynir ...   bu gibi yiyecekleri arttırmanızın yanında birkaç bitkiyi kullanmanız, çayları da içmeniz gerekiyor.

Bu bitki ve çayları sıralarsak; Yeşil çay, Zencefil, Limon, Tarçın

Bahsettiğim yiyecek ve bitkileri düzenli miktarda kullanmanız gerekmekte. Ayrıca en önemli faktör ise SU dur. Gün içerisinde litlelerce su içmeniz gerekmektedir. Su sizin vücudunuzu temizler, vücudunuzda size zararlı olan maddeleri idrar yoluyla ve terlemeyle vucuddan uzaklaştırılmasını sağlar.
Verdiğim bilgilerin yanında internette de metabolizma hakkında daha geniş bilgiler edinmelisiniz.

Anahtar kelimeler: Metabolizma hızını nasıl artırabilirim, Metabolizma hızı nasıl artar, metabolizmayı artırmak için bitkisel çözüm, metabolizmayı hızlandıran yiyecekler, Çay ile Metabolizma hızını artırma, Suyun metabolizma hızına etkisi

0 yorum:

GOOGLE REKLAM