Feng Shui'ye Gore Cinsel Yasam

Feng Shui'ye inaniyorsaniz ozaman bu makalemizi okuyarak Feng Shui uygulayarak cinsel yaşamı renklendirmeyi de ogrenebilirsiniz.

Feng Shui’ye göre cinsel yaşamınızı renklendirin!

Evinizi nasıl dekore ettiğiniz ya da giydiğiniz elbisenin rengi, sandığınızdan çok daha önemli! Seks hayatınızı feng shui ile canlandırmanız bile mümkün... Elele dergisi bu konuyu nisan sayısında ele aldı.

Cinsel hayatınızın niteliğini pek çok şey birden belirliyor: Sürdüğünüz koku, renk, yediğiniz yemek, yaşadığınız mekan ve daha pek çok şey... İçlerinde belki de en önemlisi evinizin feng shui’ye göre dekorasyonu! Doğru enerji ve duyguları hissetmemizi sağlayan feng shui’nin değdiği yerde aşklar da farklı yaşanıyor.

Öncelikle aşkı, cinselliği evin neresinde yaşadığınız çok önemli. Akla ilk gelen yatak odasının evin neresinde olduğu ve nasıl dekore edildiğinin bile bir anlamı var aslında. Evinizin kapısını referans alırsanız, aşk köşenizi yaşam alanınızın en uzak sol köşesine kurmalısınız diyor feng shui uzmanları. Ayrıca kırık bir aşk hikayesinden çıktıysanız başka, uzun süredir yalnızsanız başka formülleri var...

Fobilerinizi bilin: Eğer genellikle ilişkiden korku duyan kişilerle beraber olduysanız, aşk köşenizi kırılabilir aksesuvar ve süslerden, sabit durmayan eşyalarınızdan kurtarın, temizleyin. Kırılmaz materyalden yapılmış iki çanak alın veya sağlam bir raf ya da masanın üstüne koyun. Vazo ve çanaklarınızı uyumlu eşinizle tanışana kadar boş bırakın. Onunla tanıştığınızda ise birbirlerine uyumlu çiçeklerle süsleyin.

Yalnız kurdu oynayın: Aşk köşenizi kontrol edin ve yalnızlık çeken her şeyden kurtulun. Romantizm özleminizin ve ihtiyacınızın sinyallerini aşk köşenize mutlu çift fotoğrafları koyarak verebilirsiniz. Tek duran bir sandalyenin sizi yalnız kılabileceği gibi, rahat iki kişilik bir koltuğun sizi nelere yakınlaştıracağını tahmin edebilirsiniz. Ama her şeyden önce yatağınızı her iki yanından da rahat giriş ve çıkışa izin verecek şekilde yerleştirmeye dikkat edin! Ne de olsa tek başınıza yattığınız günler yakında geçmişte kalacak.

Geometriden uzak durun: Eğer bir aşk kurbanıysanız ve şimdi bunun yeniden yaşanmasından korkuyorsanız, aşk köşenizin ve yatak odanızın üçgen şeklinde dizilmiş fotoğraflardan kurtulmasını sağlayın. Buna objeler de dahil. Süs olarak koyduğunuz değerli taşlar, piramitler... Sonra yatağınızı duvar karşısına koyun. Eğer diyagonal durması tek çare ise de yatakla duvar arasına bir çiçek yerleştirmenizi tavsiye ederiz. Her şeyden önce üçgenlerden ve özellikle üçgen yatak başlıklarından uzak durmalısınız.

Romantik objeleri tercih edin: Eğer işiniz nedeniyle aşk hayatınızı erteliyorsanız ve bundan yorulduysanız yatak odanızı ve aşk köşenizi şu eşyalardan kurtarıp, temizleyin: Herhangi bir egzersiz aleti, bilgisayar, çalışma masası ve dolu raflar... Bunların yerine ise romantik eşyalar; doldurulmuş puf yastıklar, yumuşak halılar, yakut ve ametist gibi şeyler koyabilirsiniz.

Favori renk, cinsel hayat konusunda ipuçları veriyor

Favori renginiz cinsel hayatınızın anahtarı gibi. Hatta giydiğiniz kıyafetlerden, arabanıza kadar seçtiğiniz tüm renkler seks hayatınızı ele veriyor. Bakalım sevdiğiniz renkler seks hayatınızda ne anlama geliyor...

SARI: Cinselliğe dair niyetleriniz biraz kompleksli ve duruma göre adapte edilebilir demektir.

YEŞİL: Nazik olmalarına rağmen tutkusuz!

SİYAH: Katılımcı ve kararlı!

KIRMIZI: Son derece kolay tahrik olmalarıyla birlikte sınır tanımayan, cömert partnerlerdir.

BEYAZ: Doğallık konusunda katı kuralcıdırlar, abartılardan kaçınırlar.

KAHVERENGİ: Doğru eş için bulunmaz bir hazinedirler.

GRİ: Kararsız insanların rengidir. Hiçbir şey hakkında heyecanlanamazlar, renkler hakkında bile!

MAVİ: Muhteşem bir partnerdir. Etkileyici ve partnerinin ihtiyaçlarına karşı duyarlı…

0 yorum:

GOOGLE REKLAM