Orgazm Olmak Icin Estetik

Cinsel sağlık bilgileri makalelerimizin bu seferki konusu orgazm sorunu yasayanlari yakindan ilgilendiriyor orgazm olabilmek icin estetik ameliyatlar hakkinda bilgileri asagidaki makalemizde bulabilirsiniz

Erkek ve kadınlar için, mutlu bir cinsel hayat ve seks konusunda çeşitli Estetik ameliyatlar yer almaktadır.

Bu konumuzda cinsel Estetik ameliyatları ele aldık:

Erkeklerde eğri penislerin düzeltilmesi ve penis büyütme Estetik ameliyatları başı çekmektedir.

Penis büyütme operasyonu vücuttan alınan yağları penis derisinin altına enjekte ediliyor ve lokal anestezi altında yapılıyor. Bir operasyonda boydan iki-üç santim, enden ise bir-iki santim büyüme mümkün.

Penis eğriliklerinde ise aşağıya doğru, yukarı doğru ya da yanlara olmak üzere çeşitli tipleri mevcuttur.Bu sorun erkeklerde sıkıntıya yol acmakta ve cinsel ilişki pozisyonlarını Penis eğriliğin derecesine göre penisin şekli cinsel ilişkiyi zorlaştırabilir veya ilişkiye engel olabilir.

Tanı, ereksiyon halindeki penis’in görülmesi ile rahatlıkla konur. Doğuştan olan penis eğriliklerin ilaçla tedavisi olmamaktadır..
Bu hastalarda cerrahi operasyonla penis düzeltilebilir. Sonuç olumludur.

Kadınlarda ise vajina, klitoris ve vajina iç, dış dudaklarında çeşitli problemler olabilir. Bu tip sorunlar orgazm olamama cinsel ilişkiden haz alamama gibi sıkıntılarıda beraberinde getirmektedir.

Bayanlarda geçirilen doğumlar, enfeksiyonlar gibi fiziksel rahatsızlıklar sebebiyle kendi genital organlarından rahatsızlık duyabilirler.

Bu rahatsızlık seks sırasında tatminsizliğe sebep olabilir ve bu ameliyatları olmak isteyenler genellikle bu şekilde başvurmaktadır.

Bu durum en çok vajinal doğum yapmış kadınlarda doğum esnasında vajinal dokuların gerilmesine ve daha sonra asla normal halinde dönmemesine bağlı olarak ortaya çıkar.

Bu durumda da bir jinekoloji, üroloji ve psikoloji uzmanlarının konsültasyonu ile ameliyata karar verilmesi gerekir..

Bu ameliyatlarda başvuran kişilerde çeşitli muayene ve tetkikler sonucu operasyona gerek olup olmadığına karar veriliyor.

Ayrıca bayanlarda G-shot denilen yeni operasyon ile G-noktası na bir igne ile dolgu maddesi enjekte işlemi yapılarak kadınların cinsel ilişkiden daha cok zevk alması sağlanıyor.

Bu operasyon sonrasında da hastalar sonuçtan memnun olmaktam mutlu vecinsel sağlık acisindan rahat etmektedirler.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM