Kadin ve Masturbasyon

Bu cinsel sağlık yazimiz kadinlari yakindan ilgilendiriyor, kadinlar ve masturbasyon hakkinda bilgiler veriyor ve gercekten ilginc istatistikleri bizlere sunuyor. Mesela yapilan arastirmalar sonucunda her 100 kadindan 80'inin mastürbasyon yaptığı ortaya cikmis, ayni arastirma sonucunda ise kadinlarin 20'li yaslarinda mastürbasyon yapmaya basladiklarini ve haftada bir defa yaptiklarini ortaya sermis.

Masturmasyon yapan kadinlara bunu ne icin yaptiklari soruldugunda (cinsel ilişki istegi vb.) kadinlari cevabi sasirtici olmus kadinlarin cogu bu sorunun cevabini fiziksel olarak rahatlamak ve iyi bir uyku uyumak icin masturbasyon yaptiklarini ifade etmisler.

Sonuca gore masturbasyon yapan kadinlar bedenlerini daha iyi taniyor ve boylece kendilerine guvenleri artiyor. Masturbasyon bedeni tanima ve bedenden zevk alma, cinsellik ile tecrube kazanma acisindan yararli da olabiliyor ancak tabiki bunu asiriya kacirmamak kaidesiyle.

Ayrica arastirma sonucuna gore duzenli olarak masturbasyon yapan bir kisinin (asiri olmamak sartiyla) seks yasamininda uzun omurlu surdugu yonunde.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM