Penis Büyütme ve Penis Büyütme Operasyonu Fiyati

Bu cinsel sağlık bilgileri yazimizda "Penis Büyütme" operasyonun, nasil uygulandigi ve ucretleri hakkinda bilgileri sizinle paylasacagiz, cinsel sağlık denilince mutlaka saglikli bir cinsel uzvada sahip olmak gerekir bu yuzden bu konu erkekler icin onemlidir. Sizde aydinlanmak istiyorsaniz makalemiz gercekten yararli olacaktir.

Penis Büyütme
Estetik plastik cerrah Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, sekiz yıldır erkeklerin yüzünü güldürüyor. Penis büyütme operasyonlarıyla tanınan Kışlaoğlu, iki santim büyütmek için 1000 dolar alıyor.

Erkeklerin en büyük kabusu son buluyor. Artık hiçbir erkek “penisim küçük” depresyonuna girmeyecek. Çünkü penis büyütme ameliyatları gittikçe yaygınlaşıyor. Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, dört yıldır kendi adını taşıyan kliniğinde penis büyütme ameliyatları yapıyor. Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde uzun yıllar Cerrahi Bölüm Başkanlığı yapan Kışlaoğlu, 1998′de GATA’dan ayrılarak kendi kliniğini kurmuş. Klinikte penis büyütmenin haricinde her tür estetik operasyon, saç ekimi gibi işlemler de yapılıyor. Prof. Erol Kışlaoğlu’yla operasyonun incelikleri hakkında konuştuk. Röportaja tüm erkeklerin merak ettiği bir soruyla başladık.

Normal penis boyu kaç santimdir?
Penis ereksiyon halindeyken 12 santimden büyükse normaldir. 12 santimden az ise küçüktür.

Penis Büyütme - Nasıl büyütüyorsunuz?
Dünyada kabul gördüğü gibi… Vücuttan alınan yağları penis derisinin altına enjekte ediyoruz. Lokal anestezi altında yapılıyor. Bir operasyonda boydan 2-3 santim, enden ise 1-2 santim büyüyor. Bu operasyonu üç aylık aralıklarla 2-3 kere tekrarlamak mümkün.

Penislerini büyütmeye gelen insanların psikolojilerini anlatır mısınız?
İçlerinde cinselliği hiç yaşamayanlar da var. Fakat çoluk çocuk sahibi evli insanlar da var. Aslında penis küçük de olsa, görev yapıyorsa mesele yoktur.

Penis Büyütme Operasyonu icin Yaş sınırı var mı?
Gelişimini tamamlamış, yani 20 yaşını geçmiş olması gerekiyor. Bize genellikle orta yaş grubu insanlar geliyor.

Sonradan büyütülen peniste his kaybı gibi bir sorun oluyor mu?
İnsanın kendi vücut yağı konduğu için bir sorun olmuyor. Ama sınırları var. Bir kerede fazla büyütülmüyor. Eğer enjekte edilen yağ dozu aşılırsa sorun çıkabilir.

Ameliyat sonrası hasta günlük yaşamına devam edebiliyor mu?
Herhangi bir sargılama işlemi yok. Üç hafta seksi yasaklıyoruz. Bir gün dinlenmesi gerekiyor. Banyo yapabilir. Bol pantolon giyilecek. Ve enjekte edilen yağın dağılması için bir masaj öğretiyoruz.

Operasyonun maliyeti ne kadar?
Yaklaşık 1.000 dolar civarında.

Penis Büyütme Operasyonu Geciren hastalar ne dedi?

* K.A (33): “Kadınların çoğu daha büyüğü en iyisidir düşüncesindeler. Büyütmek çok işe yaradı. Özellikle daha önce hiç yaşamadığım orgazmlar her şeye değer! Sonsuz teşekkürler.”
* T.B: (40): “Penis büyütmek hayatım boyunca aldığım kararların en iyisi. Sevgilime sürpriz yapmak istedim. Gerçekten de büyük bir sürpriz oldu.”
* S.O: (28): “Resmen evliliğim kurtuldu.”
* A.İ: (33): “4,6 cm büyüme elde ettim. İstersem porno yıldızı bile olabilirim.”

0 yorum:

GOOGLE REKLAM