LW6090 Zayıflama İlacı, Zayıflama Hapı


LW6090 Zayıflama Hapı


İçindekiler: C Vitamini 13 mg,İyot 82 mcg,Termojenik Karışım 300 mg,Garsinya ekstresi (meyve),L-Carnitine,Meyan kökü,Krom (Krom pikolinattan),Özel Karışım 93 mg,Likopen,Yeşil çay, (yaprak)Zencefil ,(rizom)Buğday çimi,

Tıbbi Bilgiler:
LW6090, içeriğindeki vitamin, mineral ve antioksidanlarla sağlıklı bir şekilde kilo verilmesine yardımcı olan bir üründür. Formülasyonda bulunan krom insan organizmasında karbonhidrat metabolizması için önemlidir. Kolesterol, yağ ve protein sentezi için hayati bir mineral olan krom, kan şekeri düzeyinin sabit kalmasını sağlar. Kromun osteoporozla savaşta ve yakalanmayı geciktirmede etkili olduğu, ayrıca kas oluşumunu da etkilediği bilinmektedir. LW6090’ın içeriğindeki L-Carnitine’in vücutta başka hiçbir besin maddesinin yapamadığı bir görevi vardır. Vücuttaki yağların hızlı bir şekilde yakılmasını sağlar. Bu nedenle de enerji açığa çıkar. Pek çok araştırma L-Carnitine’in spor dayanıklılığını arttırmada faydalı olduğunu göstermiştir. Bu ürünün enerji üretimindeki rolü, erkeklerde üretkenliğin arttırılmasında destek olması açısından da önemli yer tutmaktadır. Likopen çok güçlü bir antioksidandır ve zarar görmüş hücreleri onarmaya yardımcı olur. Yeşil çay cildi sıkılaştırır, zayıflama sürecinde cilt sarkmalarını önler.

Uyarılar / Önlemler
Kullanmadan önce prospektüsü dikkatlice okuyunuz.Kullanmakta olduğunuz ilaç varsa muhakkak doktorunuza danışınız. Tok tutucu özelliği vardır. İlk 10 gün vücut farklı tepkiler verebilir. 10 günden sonra etkisi daha yoğun hissedilir. Beklenmeyen bir etki gördüğünüzde ürünü kullanmayı derhal kesiniz ve doktorunuza başvurunuz.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM