Tümör küçülten mucize meyve : İncir - Tümör Küçültme




Tümör küçülten mucize meyve : İncir - Tümör Küçültme

Mucize meyve incir 11 günde tümörlerin yüzde 39 oranında küçülmelerini sağlıyor. Ayrıca krampları önlüyor ve kemikleri güçlendiriyor. İncirin içereriğindeki yüksek oranlardaki protein, vitamin ve mineraller ile hücrelerin yenilenmesini sağlıyor,ayrıca sindirim sistemini de rahatlatıyor.

İncirin tazesi yaz aylarında, kurusu ise her zaman bulunabiliyor. İncir, özellikle sindirim sistemi için de çok yararlı bir meyve.
İncir, lif deposudur ve gut hastalığını iyileştirici bir enzim olan fisin içermektedir. Bunun dışında çok hafif bağırsak çalıştırıcı özelliği olduğu da bilinir.
İncirin anti-kanserojenik etkisi üzerinde de araştırmalar yapılmaktadır.
Tümöre Karşı etkili!
Japonya’da yapılan bir araştırma sonunda deri altında tümör geliştirilmiş farelere enjekte edilen incir özünün, tümörleri 11 günde yüzde 39 oranında küçülttüğünün tespit edildi.
Bunlar dışında incir, kemik sağlığı, kan pıhtılaşması ve sağlıklı sinir sistemi için gerekli kalsiyumun en yoğun bitkisel kaynağı olduğu bilinmektedir.
Anında enerji sağladığı ve krampları engellediği için sporcular için oldukça faydalı bir besindir. Özellikle kuru incir, demir ve potasyum açısından besin değeri yüksek bir meyvedir.
Doğal Bir Sakinleştirici
İncir, içeriğindeki bazı asitlerden dolayı doğal bir sakinleştirici özelliği taşımaktadır.Besin değeri yüksek bir ürün olan kuru incir, kolay sindirilebilen fruktoz ve glikoz içerir. Protein miktarı pek çok kuru meyvenin iki katından daha fazladır.
Diğer meyveler ile karşılaştırıldığında kalsiyum, bakır, magnezyum, potasyum ve kükürt açısından birinci, Enerji, pantotenik asit, riboflavin, tiamin ve piridoksin açısından ikinci sırayı aldığı görülmektedir.
İncirin içerdiği pektin; bağırsaklarda toksik maddelerin atılması, kandaki kolesterol düzeyinin düşürülmesi gibi faydalar sağlamaktadır.
İnciri nasıl tüketmemiz gerekiyor?
Olgunlaşmamış incirler oda sıcaklığında ve doğrudan güneş ışığı almayan bir yerde, olgun incirler ise buzdolabında saklanmalı. Taze incir ara öğünlerde ya da salataları lezzetlendirmek için kullanılabilir ve kahvaltıda da tüketilebilir.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM