MLS - Zayıflama Tedavisi ]]]]]]]]]]



MLS - Zayıflama Tedavisi


Sabahların sultanı Seda Sayan programına konuk olan Este World Estetik ve Güzellik Merkezi Medikal Direktörü Uzm. Dr. Servet Terziler MLS uygulamasının zayıflamada devrim olduğunu söylediSon yıllarda bütün dünyada önemli bir sorun olarak ortaya çıkan kilo ile mücadele etmek için her geçen günde yeni teknolojik cihazlar ve sistemler geliştirilmekte.Türkiye'de de yaklaşık 2 senedir uygulanmaya başlayan, MLS (Morfo Lipo Sculpture) yöntemi, Este World Estetik ve Güzellik Merkezi'nde hızla ve kalıcı olarak kilo vermek isteyenler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı
Zayıflamada devrim MLS
Bölgesel yağlanma ve selülit tedavisi için dünyada gelinen en son teknolojik gelişme olarak tanımlanan, Fransız bilim adamları tarafından bulunan MLS yöntemi, yağları sıvılaştırarak yok ediyor.
MLS yönteminde, yağlanan bölgeye hipoozmolar sıvı verildiğinde yağ hücresinin çeperleri zayıflayarak yağ hücrelerinde erime başlıyor. İlk seansta mevcut yağlanma oluşmuş bölgede % 20'lik bir incelme sağlanan bu yöntemde 2 ile 5 seans arasında istenilen sağlıklı neticeler elde ediliyor.
Son beş yıldır yapılan klinik araştırmalarda MLS yapılan bölgelerde yağlanma görülmediği tespit edilmiş. Este World Estetik ve Güzellik Merkezi Medikal Direktörü Uzm. Dr. Servet Terziler, bu yöntemin bir ameliyat olmadığını, uygulamayı yapan kişinin seansın ardından hemen işine ve günlük hayatına geri dönebildiğini söyledi.
Günde ortalama 7-8 kişinin MLS ile zayıflamayı tercih ettiğini söyleyen Dr. Terziler, bu yöntemi liposuction ile zayıflamaktan ve ameliyattan korkanların tercih ettiğini ve Türkiye'de sadece 6 merkezde uygulandığını söyledi.

0 yorum:

GOOGLE REKLAM